3 mituri despre videochat – ce este adevarat si ce nu?

Traim intr-o societate in care daca pui o eticheta pe ceva atunci acea imagine este valabila pentru mult timp. In special munca in videochat este perceputa eronat de multe ori si asociata unei meserii mai putin nobile. Tocmai de aceea multe modele de videochat prefera sa isi ascunda identitatea si sa nu vorbeasca despre meseria pe care o practica.

Este total eronat sa consideri ca videochatul este echivalent cu prostitutia. Munca in videochat se desfasoara online si nu exista nici un fel de contact fizic intre model si membru. Este adevarat ca modelul de videochat trebuie sa fie atractiv si sa stie cum sa se faca placuta. Insa, aceasta comparatie nu are sens mai ales in conditiile in care nu se petrece nimic nelalocul lui. Modelele de videochat nu se intalnesc cu clienti, nu dezvaluie lucruri intime despre persoana lor, nu exista nici un fel de contact fizic.

Pentru a inlatura orice indoiala legata de munca in videochat, cel mai bun lucru care poate sa fie facut este sa iti prezentam cateva mituri si sa vorbim despre acestea mai detaliat.

Un model de videochat castiga foarte mult

Cu siguranta, in momentul in care decizi sa devii model de videochat nu vei primi o suma imensa de bani doar pentru ca accepti sa vorbesti cu membrii. Ca in orice meserie, vei evolua progresiv si este nevoie sa fii inzestrata cu o serie de abilitati precum comunicare, aspect fizic placut, pasiune, implicare, etc. Castigurile mari le vei avea de abia in momentul in care demonstrezi ca iti place ceea ce faci si depui eforturi in fiecare zi pentru a fi cat mai buna.

Trebuie sa ai dimensiunile perfecte pentru a fi model de videochat

Un studio de videochat nu cauta fotomodele pentru a prezenta colectiile marilor designeri. Stim ca nici o femeie nu este perfecta si ca uneori mai mananci si o inghetata sau o ciocolata. Un studio de videochat profesionist urmareste ca modelele sa fie inzestrate cu toate calitatile necesare nu doar sa arate bine. In plus, membrii sunt oameni cu preferinte diferite. Cel mai important este ca modelul de videochat sa aiba mereu zambetul pe buze si sa stie cum sa se faca placuta. Daca un studio de videochat ar tine cont numai de aspectul fizic atunci ar fi foarte putine femei care ar practica aceasta meserie. De asemenea, trebuie sa stie sa initieze o conversatie inteligenta, sa nu plictiseasca oamenii care discuta cu modelul, sa cunosca si o limba straina deoarece este posibil sa initieze conversatii si cu persoane care nu vorbesc neaparat romana.

Meseria este ilegala

Mitul cel mai des intalnit este acela ca munca in videochat este ilegala. Acest mit este unul cat se poate de fals. Fiecare studio se supune unor reguli clare si stricte, respectand legislatia in vigoare. Ca orice afacere, un studio de videochat este inregistrat legal, plateste salarii, contributii la stat iar modelele se bucura de aceleasi facilitati ca si la orice alt tip de job. Diferenta este aceea ca intr-un studio de videochat performantele tale sunt recunoscute si rasplatite pe masura.

Asadar, munca in videochat este una sigura si legala in care nu vei fi expusa la riscuri si nici nu trebuie sa faci ceea ce nu iti place. Modelele sunt respectate, participa la concursuri si sunt apreciate pentru munca pe care o fac.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Protejarea identitatii

  Una dintre cele mai frecvente intrebari ale modelelor de videochat care tocmai si-au inceput munca, este legata de pastrarea confidentialitatii si protejarea identitatii. Fiecare

Mai mult »