Ce te-ai gandit ca videochatul poate fi jobul tau viitor?

angajari studio videochat bucuresti

Nu o spunem noi, o spune renumele pe care îl avem. De asemenea, seriozitatea, profesionalismului și echipa de oameni muncitori și distractive pe care o avem.

Nu vrei sa ai grija fiecarei zile.
Vrei sa fii apreciata pentru potentialul tau maxim.

Angajari modele videochat

Vrei sa ai independenta, venituri sigure si mari.

Un job la noi ți le poate asigura pe toate, fără cerințe exagerate, fără să trebuiască să faci ceva ce nu îți dorești, doar fiind implicată și dornică să îți schimbi viață – excursii de lux plătite de tine? Mașina și casă din banii tăi? Da, le poți avea pe toate într-un timp neașteptat de scurt.
Dacă ești în căutarea unui studio videochat sector 4, îți stăm mereu la dispoziție pentru o discuție pe chat sau telefonică. Îți explicăm tot ce vrei să știi, ca să poți lua cea mai bună decizie pentru tine.

Imagini locație

Ai vrea sa stii mai multe despre un loc de munca in studio

De unde sa incepi?

Poți începe prin a îți dori să ne cunoști. După ce ne contactezi, ne vom ocupa noi de restul. Procesul de recrutare va fi la fel de fun precum va fi și jobul în sine, ai să vezi!

Infatisarea conteaza dar nu e totul

Frumusețea nu este doar cea exterioară, după standardele din reviste.

DOAR comunicare online

Jobul va presupune să stai foarte mult de vorba cu oameni din întreaga lume.

Training si suport

Echipa noastră de trainerite te va învață toate lucrurile pe care trebuie să le știi înainte să începi.

Program flexibil

Există viață după muncă? Sigur, pentru asta muncești!

Castiguri excelente

Este știut de oricine că în acest domeniu câștigurile sunt super mari.

Bonusuri, prime

Când îți iei muncă super în serios și te dedici, răsplata nu întârzie să apară!

Tu poti sa iei deciziile cele mai bune pentru tine

Castiguri stabile si foarte bune

Știm că visezi dintotdeauna să ai un job unde să câștigi foarte bine și să nu fii mereu stresată. Studioul Fantasy Studio își respecta toți angajații și se asigura că plățile sunt direct proporționale cu munca depusă. Dacă ne demonstrezi că ești muncitoare, punctual și super profesionistă, toți cunoscuții tăi te vor invidia pentru cat de mulți bani faci!

Ai stat vreodata cu prieteni pe telefon sau pe calculator?

Loc de munca legal, cu program flexibil si echipa feminina

Ți-am pregătit decorul perfect pentru jobul ideal! Contract de muncă, program ales de ține și un colectiv exclusiv de femei de la care să poți învață tot ce ai de făcut. Poți lega prietenii, poți învață din experiențele lor și poți face schimb de păreri – credem în egalitate și, pentru noi, cel mai mult contează ca toată lumea să fie fericită.

Lasa deoparte grijile. Fa ce trebuie pentru tine.

Devino tot ce iti doresti!

Tu ești stăpână pe propria viață și nu ai de ce să îți faci griji dacă alege un job mai neconvențional, dar la fel de legal că oricare altul. Știi că îțidorești să îți schimbi viață si sa spargi tiparele de monotonie ale muncii de birou, așa că noi zicem să nu mai pierzi vreme și să ne contactezi cât mai curând.

Alege videochatul non adult sau adult

La Fantasy Studio, te punem in valoare!

Indiferent de tipul de videochat care te atrage mai mult, noi îți vom oferi tot suportul și cadrul perfect în care să te dezvolți, profesional și personal, și să îți poți lua viață în propriile mâini, fără să depinzi de nimeni altcineva decât de propriul farmec și etică profesională.