Confidentialitatea in munca modelului de videochat

In special atunci cand se apropie sarbatorile sau anumite evenimente importante, este foarte usor sa ramai fara subiecte de conversatie. Acestea sunt perioadele in care modelele de videochat au cele mai multe conversatii initiate cu membrii. De multe ori, mai ales daca esti la inceput, poate sa se dovedeasca a fi destul de greu sa iti pastrezi misterul si confidentialitatea asupra propriei persoane.

Munca in videochat inseamna sa pastrezi mereu o nota de mister care sa te faca interesanta in ochii celor cu care vorbesti. Inseamna sa fii atragatoare, comunicativa si sa stii cum sa il scoti din carapace pe acel membru care tinde sa fie putin mai timid in conversatia cu tine. Aceste lucruri stau la baza unei cariere de succes in videochat.

Ce faci atunci cand nu mai stii ce sa vorbesti cu o persoana?

Totusi, un model bun, trebuie sa stie sa faca diferenta intre viata personala si cea profesionala, astfel incat relatia ei cu prietenii si familia sa nu fie afectata. Traim intr-o perioada in care munca in videochat inca mai este privita prin prisma unor idei preconcepute, asadar, nu ti-ai dori ca cei din jurul tau sa te eticheteze pentru munca pe care o faci.

Multe modele de videochat aflate la inceput, adeseori se confrunta cu situatia de a ramane fara subiecte de conversatie mai ales atunci cand comunica cu mai multi membri. Astfel, se ajunge in situatia de a aborda o serie de conversatii care sunt legate mai mult de viata personala ceea ce poate afecta reputatia modelului dar si confidentialitatea.

In cazul in care te confrunti cu astfel de situatii este mai bine sa te gandesti la ceva care sa nu fie neaparat legat de viata personala. Adreseaza membrului o intrebare, cere-i parerea despre un anumit lucru, abordeaza orice alt subiect care sa starneasca interesul. Trimite un emoji sau, daca circumstantele sunt de asa natura, poti face si o gluma. Destinderea atmosferei va insemna ca l-ai castigat pentru toata durata conversatiei si va retine acest lucru. Un membru care se simte bine cu modelul de videochat va dori sa converseze cu tine si data viitoare.

Niciodata nu oferi prea multe detalii personale membrilor cu care discuti

Atunci cand vorbesti cu oamenii trebuie sa retii ca sunt totusi niste straini si oferirea unor detalii prea intime, locul unde locuiesti, detalii despre membrii familiei pot distruge reputatia modelului si implicit a studioului. Daca persoana respectiva va vedea cu cata usurinta poate sa obtina informatii de la un model de videochat atunci isi va schimba parerea si despre studio. Se va intreba daca nu cumva modelul discuta despre viata lui personala cu alte persoane.

In momentul in care ramai fara subiecte de conversatie poti sa pornesti si niste discutii simple dar nu uita sa iti pastrezi mereu zambetul pe buze. Dar, ai grija ca acele subiecte de conversatie simple sa nu se transforme intr-o conversatie lunga si monotona.

Modelul de videochat trebuie sa emane buna dispozitie si sa il molipseasca pe cel cu care vorbeste. De multe ori, oamenii sunt in cautarea unei persoane care sa ii inteleaga si sa le sustina punctul de vedere fara sa fie judecati. Multe persoane isi doresc sa se deschida fata de o persoana deoarece simt ca nu o pot face cu sotia, prietena sau iubita. O simpla conversatie presarata cu interes asupra persoanei care ti se adreseaza poate sa insemne foarte mult.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Protejarea identitatii

  Una dintre cele mai frecvente intrebari ale modelelor de videochat care tocmai si-au inceput munca, este legata de pastrarea confidentialitatii si protejarea identitatii. Fiecare

Mai mult »