Cum te pregatesti de comunicare

Pentru ca totul sa decurga cat fluent atunci cand initiezi conversatiile cu membri trebuie sa faci o serie de pregatiri. Acestea sunt necesare pentru a te asigura ca totul functioneaza perfect si conversatia nu este intrerupta chiar in momentul in care este cel mai placut. Imaginea ta, aspectele tehnice precum conexiunea sau buna functionare a camerei, totul este important pentru a asigura servicii de calitate membrilor care apeleaza la tine.

Pregatirea propriu-zisa nu este atat de complicata daca te organizezi si stii ce ai de facut. Tocmai de aceea este important ca in fiecare zi sa te asiguri de buna functionare a tuturor echipamentelor si ca arati impecabil.

Lucruri de verificat inainte de a conversa cu membrii

In primul rand, inainte de a initia o conversatie live, trebuie sa te asiguri ca nu te pregatesti in zadar. Incepe verificarile tehnice din timp si daca ceva nu functioneaza corespunzator atunci apeleaza la echipa tehnica a studioului de videochat. Porneste camera si verifica daca imaginea se afiseaza corespunzator, daca sunt redate bine culorile si detaliile din camera se disting in mod placut. Cu siguranta nici tie nu ti-ar placea sa te chinui sa distingi persoana cu care vorbesti si sa incerci sa intelegi ce se petrece mai exact.

Dupa verificarea aspectelor tehnice si rezolvarea celor care ar putea sa strice calitatea serviciilor, este timpul sa te asiguri ca machiajul si aspectul tau sunt impecabile. In cazul unui studio de videochat profesionist vei avea parte de serviciile unui make-up artist. Toate micile detalii trebuie sa reflecte cea mai buna imagine a ta.

Apoi, verifica inca o data daca toate lucrurile din camera sunt ordonate. Camera trebuie sa arate impecabil pentru a nu lasa impresia unei femei delasatoare si lenese. Cu siguranta nu ti-ai dori sa vorbesti despre cat de ordonata esti iar in jurul tau sa fie totul dezordonat.

Asigura-te ca arati impecabil de fiecare data cand vorbesti cu membrii

Pentru a arata cat mai bine nu este nevoie sa investesti in haine scumpe sau sa cumperi lenjerie din colectiile de lux ale marilor designeri. Este important doar sa arati diferit de fiecare data si hainele respective sa iti vina foarte bine. Exista solutii si pentru a avea un aspect de lux si folosind haine ieftine. Totul consta in cat de bine combini fiecare piesa vestimentara.

Cel mai important, pentru un look desavarsit in fata camerei este sa fii odihnita cat mai bine. Utilizatorii tind sa nu se simta foarte confortabil atunci cand modelul este obosit si lipsit de energie. Studiourile de videochat pun un accent foarte mare pe acest aspect. Se poate intampla ca intr-o zi sa nu te simti foarte bine sau sa nu fi reusit sa te odihnesti asa cum trebuie, moment in care este mai bine sa te odihnesti si sa alegi sa intri live cu membrii mai tarziu, cand te simti mai bine.

Pentru a evolua in acest domeniu este nevoie de timp si de rabdare. Totul se obtine cu perseverenta si cu dorinta de a evolua si de a fi mai buna in tot ceea ce faci.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Protejarea identitatii

  Una dintre cele mai frecvente intrebari ale modelelor de videochat care tocmai si-au inceput munca, este legata de pastrarea confidentialitatii si protejarea identitatii. Fiecare

Mai mult »