Protejarea identitatii

 

Una dintre cele mai frecvente intrebari ale modelelor de videochat care tocmai si-au inceput munca, este legata de pastrarea confidentialitatii si protejarea identitatii. Fiecare studio de videochat profesionist depune eforturi pentru a asigura confidentialitatea si protectia identitatii modelului. Insa, depinde si de model sa respecte indicatiile oferite de traineri astfel incat sa fii in siguranta pe timpul conversatiei.

Totusi, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a te asigura ca lucrurile nu degenereaza in timpul conversatiei cu membrii. Daca iti faci probleme in privinta identitatii tale si nu ti-ai dori sa te recunoasca foarte usor oamenii cu care vorbesti, atunci trebuie sa stii ca prin machiaj poti deveni oricine iti doresti. Poti chiar sa iti construiesti un personaj al carui rol sa il joci cu naturalete.

Ascunderea identitatii si jucarea unui rol pot sa iti aduca succesul in munca in videochat

Procesul de deghizare si costumare pot sa fie realizate foarte usor prin tehnici de machiaj insa, exista si alte elemente pe care le poti folosi precum lentile de contact, gene false, masti etc. Daca nu porti in mod normal ochelari, o sa vezi cat de incredibil este efectul pe care il pot avea atunci cand sunt folositi in mod inteligent. Toate aceste elemente iti vor oferi o schimbare totala si iti vor proteja identitatea. Vei deveni de nerecunoscut daca vei aplica aceste mici sfaturi si trucuri. Chiar este incurajat sa joci un rol insa, este bine ca acesta sa fie cat mai naturala si sa alegi ceva care ti se potriveste.

Daca esti preocupata de faptul ca identitatea ta ar putea fi dezvaluita atunci trebuie sa iti iei masurile de precautie necesare. In acest caz, va trebui sa eviti sa abordezi subiecte care ar putea sa ofere detalii despre cine esti cu adevarat. Daca simti ca nu te poti simti confortabil cu un membru sau ca iti pune prea multe intrebari care ar putea sa iti dezvaluie identitatea, incearca sa schimbi subiectul si sa ii distragi atentia.

Studiourile de videochat pun accent pe siguranta modelelor lor

Deghizarea ta poate sa fie un truc foarte eficient in conversatia cu membri deoarece astfel poti parea mai interesanta si mai misterioasa. O multime de modele au devenit celebre tocmai datorita rolului pe care il joaca in fata ecranului.

In plus, studioul de videochat se asigura in mod constant ca modelele sunt in siguranta si nu sunt agasate de membrii. In cazul in care un membru cu care conversezi incalca acele limite pe care ti le-ai setat, iti vorbeste urat sau devine prea curios in legatura cu propria ta persoana, aceste lucruri pot fi raportate si membrul isi va pierde dreptul de a conversa cu tine. Siguranta este prioritara pentru orice studio de videochat si se pune accent pe acest lucru. Asadar, daca iti doresti sa lucrezi pentru un studio de videochat atunci trebuie sa stii ca dorintele tale sunt ascultate si nimeni nu te va pune sa faci lucruri pe care nu ti le doresti sau sunt tabu pentru tine.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Protejarea identitatii

  Una dintre cele mai frecvente intrebari ale modelelor de videochat care tocmai si-au inceput munca, este legata de pastrarea confidentialitatii si protejarea identitatii. Fiecare

Mai mult »