Toata lumea se intreaba ce faci, mai exact, ca model videochat?

Ce inseamna,concret, acest job?

La fel cum înainte de a aplică la orice alt job, vrei să vezi o descriere a responsabilităților pe care le vei avea, ca să știi dacă te potrivești sau nu sau dacă îți va plăcea munca în sine, considerăm că trebuie să îți menționăm și ce presupune, mai exact, jobul de model videochat: presupune să te simți bine în pielea ta, să ai timp să fii cochetă și aranjată tot timpul, să îți dezvolți atuurile de femme fatale, să comunici și să razi tot timpul, să pleci de la birou plină de energie și, pe scurt, să fii fericită. Poate că sună a povești, poate că îți este teamă că sunt numai promisiuni deșarte, dar nu există decât o modalitate să afli: venind să faci parte din echipa noastră!

Noi vrem să ne creștem oamenii, vrem să îi vedem cum își duc la capăt toate planurile pe care ajunseseră să le creadă imposibile, vrem să îi vedem cum se dezvoltă într-un mediu relaxat, fără șefi care nu te inteleg, munca multa pe bani putini. 
Putem să îți oferim și ție toate astea și am fi foarte bucuroși să ne devii colegă.

Pana sa iei o decizie, te informezi

E absolut normal sa ai intrebari. Ca sa mergi mai departe, trebuie sa ai raspunsuri.

Ce spun modelele noastre?

“Odată ce am terminat facultatea, îmi doream să îmi pot găsi un job flexibil care să îmi permită să fac și un master, dar să și câștig suficient cât să mă pot întreține singură. Așa am aflat de la o prietenă de studioul Fantasy Studio și m-am hotărât să încerc și eu, să văd măcar pentru o perioada care-i treaba…au trecut 3 ani de atunci și în continuare consider că am luat cea mai bună decizie din viața mea!!!”
Myha
24 ani
“Bună! Dacă te afli aici, înseamnă că îți dorești și tu un job unde să faci cu adevărat bani. Așa eram și eu înainte să mă angajez și încă din primele luni am reușit să îmi iau mașină. Pe lângă bani, chiar mă distrez la job, simt că m-a transformat, la început aveam foarte multa încredere în mine, iar acum observ cum toți bărbații, și chiar femeile, se simt intimidați de mine…ce pot să zic, e un sentiment plăcut pe care ar trebui să îl încerce orice femeie”
Alex
26 ani
“Nu m-am măritat niciodată, pentru că nu am vrut, și nu mi-a păsat de ce spun cei din jurul meu. Mereu am fost mai non-comformista și când mi-am găsit jobul asta, m-am simțit pentru prima oară bine și în largul meu. Toată echipa e la fel de mișto și neconvențională și toți vor să te ajute, nu te ceartă nimeni și îți faci programul cum vrei. E super!”
Anonim
44 ani
“ Ce îmi place cel mai mult la jobul meu e că pot să hotarasc eu singura adevărat. Mereu am crezut ca acest lucru e foarte important și am trecut prin multe joburi unde munceam mai mult decât colegii mei și tot ei câștigau mai mult. Acum, câștig cât soțul meu sau chiar mai mult. Jobul este unul confidențial, am preferat ca soțul și familia să nu știe cu ce mă ocup, din simplul motiv că nu ar înțelege și asta datorită prejudecatilor despre videochat. Lucrând aici, vreau să va spun că este un job minunat, complet sigur pentru o femeie și care îți va îmbunătăți viața.”
Anonim
36 ani

Ne poți contacta, iar noi îți vom da mai multe detalii despre job. Dacă îți place ce auzi, noi îți vom oferi pașii următori către noua ta viață îmbunătățită.

Ca la orice job, vei avea o perioada de proba. Dacă vei simțică acest job nu este pentru tine, deși suntem siguri că nu va fi cazul, poți renunta oricând pentru a cauta altceva care să te facă mai fericită.

Noi îți garantăm confidențialitatea jobului, atâta timp cât tu îțidorești că nimeni să nu afle unde lucrezi, vom bloca orice țară să aibă acces pe canalele tale de chat. România va fi din start blocată, pentru a evita orice suprize neplăcute.

Bineînțeles că nu. Vei face numai ceea ce ești de accord să faci, totul fiind menționat în contractul pe care îl vom încheia – ca la orice alt job. (sau poate chiar mai bine, pentru că nu te vei trezi niciodată cu extra task-uri care nu țin de tine)

Da. Programul tău va fi unul flexibil, care să îți permit să îți finalizezi studiile și să îți duci la capăt orice alte planuri sau activități ai în afara jobului.

La timp, fără întârzieri, exact așa cum vom conveni de la bun început. Suntem foarte serioși când vine vorba de plata modelelor noastre pentru că vrem să construi o relație bazată pe seriozitate și respect reciproc.

Trebuie să arăți exact ca tine: o femeie încrezătoare în sine, aranjată și frumoasă prin felul de a fi și energia pozitivă pe care o transmite. Iar pentru asta nu trebuie neapărat să fii 90-60-90.

În funcție de cât de mult te implici și cât de tare se vede că îți place ceea ce faci, câștigurile pot ajunge să fie foarte mari. Depinde numai de tine!

Pana sa iei o decizie, ai nevoie sa te gandesti

Fiecare model are povestea ei.
Tu poti sa incepi sa ti-o construiesti, asa cum vrei!

Toate modelele noastre și-au schimbat viața, sunt mult mai fericite, sunt relaxate la job și câștigă foarte bine. Faptul că lucrează într-un colectiv de femei la fel de dedicate, într-un birou cu decoruri parcă scoase din reviste, la un program conceput de ele, le împlinește în moduri la care nici nu se așteptau. Și noi ne dorim asta și pentru tine!